Persoonlijke aandacht voor jou

FOCUS 2 BE... voor KIDS


Hi, deze pagina is speciaal voor jou


Want jij bent een kind :-)


En je wilt je voelen zoals een kind zich hoort te voelen: blij, onbezorgd, af en toe ondeugend, veilig, enthousiast, grappig en geliefd door de voor jou belangrijkste personen in jouw leven!


?!

Maar wat als jij je nu niet zo blij, onbezorgd etc. voelt? Wat als je in een moeilijke situatie zit en je hebt geen idee of, maar vooral hoe je daar weer uitkomt. Wat als jij je verdrietig, onbegrepen of onzeker voelt door alles wat er gebeurt. Dat je het gevoel hebt dat er met deze moeilijke situatie alleen maar meer moeilijke dingen bij lijken te komen.

Dan kan ik je nu vertellen dat je dit niet alleen hoeft te doen!


Er zijn namelijk hele leuke, lieve (en soms ook grappige) mensen die speciaal voor jou opleidingen en trainingen hebben gevolgd. Eén van deze mensen ben ik. Omdat ik het niet eerlijk vind dat jij grote-mensen-dingen moet doormaken. En dat je daar zonder goede begeleiding jezelf doorheen moet worstelen. Dat je in een moeilijke situatie zit die uitzichtloos lijkt. Dat je misschien wel voelt hoe je bijna een andere persoon aan het worden bent, omdat je zó je best doet om met de situatie om te gaan.


Jij kunt je weer gaan voelen zoals jij je wilt voelen. Jij weet dat er iemand voor jou is die jou zal begrijpen, hoe gek je ook denkt. Je ontdekt dat alles wat er in jou omgaat heel begrijpelijk is. Dat er altijd een mogelijkheid is om anders met moeilijke situaties om te gaan. Je leert hoe je je kunt uiten en steviger in je schoenen gaat staan. Je leert hoe je met een moeilijke situatie om kunt gaan, op een manier die bij jou past. En je kunt erop vertrouwen dat je een eventuele toekomstige moeilijke situatie ook aan kunt. Kortom, je gaat je weer JIJ voelen.

Focus 2 Be locatie

MOEILIJKE SITUATIES:

  • je zit niet lekker in je vel, maar je weet niet precies waar dat door komt
  • je hebt vaak buikpijn of hoofdpijn
  • je voelt je vaak onzeker
  • je wil niet boos zijn, maar het gebeurt toch (best vaak)
  • je ziet en hoort mensen die anderen niet zien
  • je ouders gaan scheiden
  • je vader of moeder heeft een nieuwe partner
  • iemand in jullie gezin is (ernstig) ziek
  • een familielid is overleden


Of je hebt het ergens moeilijk mee, maar je kunt of wilt er met niemand over praten

OF DENK JE MISSCHIEN:

'Ze hebben toch geen tijd voor mij'

'Vertelt de ander het niet verder?'

'Wat als ik ga huilen?!'

'Ik moet het alleen oplossen!'

'Ik mag dit niet denken...'

'Ik wil mijn ouders niet kwetsen'


Allemaal heel begrijpelijk. Maar dat helpt jou niet. Het kan er zelfs voor zorgen dat je je heel anders gaat gedragen. En dat de mensen om jou heen daar wat van vinden. En misschien zelfs wat van gaan zeggen. Wat jou geen fijn gevoel geeft, want het ging al niet zo lekker... En soms kan het dan lijken alsof er helemaal niemand is die jou zal begrijpen. En af en toe begrijp jij jezelf niet eens.

EEN AFSPRAAK MET EEN KINDERCOACH, HOE GAAT DAT?

Als jouw vader of moeder een afspraak bij mij maakt is er vaak eerst een telefoongesprek of zijn er e-mails verstuurd waarin we kennismaken; jouw vader/moeder of jijzelf vertelt wat er nu niet zo lekker gaat of wat er is gebeurd en ik stel wat vragen en vertel soms ook al wat.


Na deze korte kennismaking kunnen we beginnen, En maak ik met jouw vader of moeder een afspraak speciaal voor jou. 

Kindercoach Karin Klein

Ik kies een leuke plek waar we afspreken. Deze plek hoeft niet altijd dezelfde plek te zijn. Soms zal dat ergens binnen zijn, maar het kan ook buiten: in het bos of bij een speelplek. Ik hou hierbij natuurlijk rekening met jou (wat je leuk vindt, waar je woont etc.)


Tijdens deze afspraak mag je doen wat bij jou past; er kan getekend worden, gezongen, gedanst, gespeeld, gerijmd, gelachen, gehuild en gepraat. Jij krijgt van mij de ruimte om te zijn wie je bent en om te ontdekken wat jij op dit moment nodig hebt om je fijn te voelen.


Ik zal je vragen stellen, soms voorlezen en je dingen vertellen. Ik zal je uitleg geven, naar je luisteren en je vragen beantwoorden. Elke keer dat je bij mij bent geweest, ga je vrolijker de deur uit. Na een paar afspraken (ik noem dat sessies) voel jij je blijer en sterker.


En er komt een moment dat jij je zo goed voelt, dat er geen nieuwe afspraken gemaakt hoeven te worden. Dat jij het vertrouwen hebt dat jij het helemaal zelf kan. Alles wat je geleerd hebt, zit in je hoofd en lijf opgeslagen en kun je gebruiken zo vaak en zo lang je wilt. Fantastisch toch?!

Neem kleine stapjes om je beter te voelen.

Heel veel kleine stapjes zijn namelijk een hele grote!


Als jij jezelf herkent in zinnen die op deze pagina staan, laat het je ouder lezen en vraag of hij of zij met mij wil bellen of een e-mail wil sturen.


Ik zie je graag, zodat jij je snel weer blij en fijn zult voelen.


Lieve groet,

Karin

Kindercoach Karin Klein

Karin Klein

Coachingvoor groot & klein

Personal Coach

Kindbehartiger

Kindercoach

BegeleiderHet Mattenspel

Sparring partner

Begeleide omgang

Contact tarieven en reviews

Praktijkruimte coaching:

Ik kom bij je thuis, op het werk of maak gebruik van diverse praktijkruimtes in jouw omgeving. Binnen, maar ook zeker buiten zijn er fantastische plekken voor coaching. Altijd in overleg en rekening houdend met jouw wensen.

Telefoonnummer:

06-15460779


E-mail: info@focus2be.nl


KvK: 63219700

AGB: 98104124

Privacyverklaring

Kindbehartiger sinds 2015