Persoonlijke aandacht voor jou

FOCUS 2 BE...


Over mij, Karin Klein

Ik woon met mijn man en 2 kinderen in Nieuw-Vennep. Naast mijn werk als coach, ben ik Kindbehartiger, Begeleider van Het Mattenspel en werk ik als vrijwilliger voor het Adamas Inloophuis. Ik hou van plezier maken, Van mensen verbinden.

Focus 2 Be op insta

Van de natuur; het strand, het bos, de duinen en de bergen. In de winter vind ik het heerlijk om van besneeuwde bergen af te skiën. In de zomer wandel of fiets ik er graag. Ik hou van muziek, het lezen van een goed boek, maar vooral van een goede sfeer.


Door o.a. mijn vrijwilligerswerk (sinds 2012) bij het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep, maar ook bij Home-Start Haarlemmermeer heb ik gevoeld wat mijn passie is.


Mijn hart ligt bij grote en kleine mensen die het moeilijk hebben met hun huidige situatie. Deze situatie kan van alles zijn; de scheiding van een partner, de ziekte of het (aanstaande) overlijden van een dierbare, moeilijkheden van kinderen met hun ouders of andersom, veranderingen waar iemand zelf niet om gevraagd heeft of juist als iemand wel wil veranderen, maar niet weet hoe en waar te beginnen.


Deze grote en kleine mensen weten soms niet wat ze met hun gevoel aan moeten. Waar ze hun gedachten kunnen ordenen en de onduidelijkheden verhelderd kunnen krijgen. Ik help mensen door er voor ze te ZIJN.


Als kind heb ik me onzeker gevoeld over de relatie van mijn ouders. Ik hield er rekening mee dat zij zouden gaan scheiden, wat niet gebeurde. Een kind heeft daar niet zomaar ideeën over. In mijn geval hadden mijn ouders geen warme, liefdevolle relatie. Ik voelde de afstand en kilte tussen hen. Ik durfde er met niemand over te praten. Er was geen ruimte om gevoelens te delen. Met mijn vader had ik wel een fijne, warme band. Het was dan ook een enorme schok toen hij plotseling overleed. Dat ons gezin niet met elkaar kon praten over gevoelens, maakte deze periode nog lastiger.


Na jaren van experimenteren, onderzoeken, mensen ontmoeten, persoonlijke ontwikkeling en het kiezen van mijn eigen pad, ben ik heel blij dat ik met al mijn ervaringen anderen kan helpen in hun proces. Dat zij niet zo lang hoeven te zoeken en te dralen, maar dat zij hulp krijgen om een lastige, moeilijke of verdrietige periode door te komen. En vooral krachtiger en zelfverzekerder verder kunnen. Dat zij gehoord worden. Dat zij weten dat er iemand met hen mee kan denken, hen kan opvrolijken, zodat ze weer lichtpuntjes ontdekken. Dat zij serieus genomen worden, met al hun gedachten of klachten. Met hun zorgen, verdriet, angsten of pijnen. Met alles. Helemaal. Compleet. Totaal. Zoals je bent.


In Kindbehartiger trajecten en bij het coachen van kinderen, is het coachen van hun ouders onmisbaar gebleken. In sommige situaties blijken er zaken te spelen bij (één van) de ouders die onbewust het gedrag van het kind beïnvloeden.


Volwassenen coachen of met hen sparren vind ik heerlijk om te doen. Het is fijn werken met mensen die willen veranderen. Door af te stemmen op mijn coachee, weet ik wat er nodig is om hem/haar de verandering te laten maken. De coachee weet 'ineens' wat hij/zij moet doen om zich blijer, meer tevreden of succesvol te voelen.


Voor grote en kleine coachees

Bij al mijn coachees, of ze nou groot zijn of klein, vind ik het fantastisch om te zien hoe hun ogen weer gaan sprankelen, En zij gemotiveerd en met plezier weer verder kunnen groeien. Wetende dat de tools die hij/zij meekrijgt ook in de rest van zijn/haar leven een groot verschil kunnen maken, geeft mij een tevreden gevoel.

Kernwaarden van FOCUS 2 BE:

Focus 2 Be Coaching

Ik werk o.a. met NLP, Focusing, Reiki, EFT, Het Mattenspel, Mindfulness, MIR Methode, The Work, De Kaart.

Praktijkruimte coaching:

Ik kom bij je thuis, op het werk of maak gebruik van diverse praktijkruimtes in jouw omgeving. Binnen, maar ook zeker buiten zijn er fantastische plekken voor coaching. Altijd in overleg en rekening houdend met jouw wensen.

Telefoonnummer:

06-15460779


E-mail: info@focus2be.nl


KvK: 63219700

AGB: 98104124

Privacyverklaring

Kindbehartiger sinds 2015