Persoonlijke aandacht voor jou

FOCUS 2 BE...

Jouw Personal Coach en Sparring Partner

Je wilt ontspanning, rust en een positieve draai aan jouw leven geven. Zowel zakelijk als privé.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Om werkelijk te veranderen is er wilskracht of noodzaak nodig. Ik help je om jouw wilskracht of noodzaak te vinden. De stappen die je maakt bepaal je zelf. De eerste stap heb je al gezet door dit te lezen ;-)

De volgende stap doe je ook zelf (bellen/mailen en een afspraak maken) en daarna heb je mijn hulp.

Persoonlijke aandacht

In een persoonlijk gesprek ben ik er echt voor jou, Ik luister goed naar je. Ik denk met je mee en als je wilt help ik je bij het ontrafelen van eventuele problemen. Met een mix van methodes help ik je ontdekken waar voor jou de oplossingen te vinden zijn. Ook voor steun in een rouwproces ben je bij mij aan het goede adres. Ik heb ervaring met vele vormen van rouw.


De locatie van de gesprekken bepaal je zelf. Alles wat je vertelt blijft onder ons. Er zal geen enkele informatie worden gedeeld met anderen. Mocht jij wensen dat er juist wel informatie met bepaalde personen gedeeld wordt, maar zie je hier erg tegenop, dan zal ik je hierbij helpen

Coach vertrouwenspersoon Sparringpartner Karin Klein

Je kunt bij mij heel makkelijk en op korte termijn een sessie reserveren.

De juiste toon

Jij bent de aangever in de gesprekken. Ik zal je vragen stellen die jou helpen bij het verwoorden van de moeilijkheden. Als je wilt kan ik met je meedenken in mogelijkheden. Wil je alleen een luisterend oor; ik ben er voor je. We vinden een manier om jou te laten praten/voelen, zodat jij meer rust zult ervaren en je energie meer kan stromen. Je hebt niet meer het gevoel dat er niemand is die jouw echte verhaal wil horen. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik zie, hoor en voel aan welke methodes het grootste effect op je zullen hebben.
De aanpak kan variëren van actief, confronterend en diepzinnig tot humoristisch, ontspannend en creatief. Maar na met mij te hebben gewerkt, weet jij wat je wilt (en wat niet) en hoe je dat zult gaan bereiken.

Zelfs één gesprek kan al een wereld van verschil maken, maar misschien wil je met een bepaalde regelmaat even sparren of je hart luchten. Je gaat bij mij niet per se een traject aan. Jij blijft de baas over je eigen proces en - al lijkt het misschien niet - wat jij nodig hebt weet jij zelf het beste.


Niets is te gek

Alles kan besproken worden. Of het nu moeilijke, ingewikkelde, verdrietige of geheime zaken zijn. We zijn allemaal mensen en ieder mens krijgt zijn of haar portie lastige dingen in het leven. Maar als je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat, dat je met jouw verhaal niet (nog een keer) bij anderen aan kunt komen of dat jou dingen dwars zitten die je liever niet aan anderen vertelt... weet dan dat je bij mij terecht kunt. Je hoeft het niet allemaal mee te dragen. Je mag wat van je last los gaan laten.


Hulp bij verandering

Je wilt graag veranderen, maar je weet niet hoe. Je kunt bijv met deze vragen zitten:

 • Waar begin ik?
 • Hoe lastig gaat het worden?
 • Hoe kom ik erachter wat ik werkelijk wil?
 • Hoe doen andere mensen dat?
 • Hoe zal mijn omgeving erop reageren?
 • Wat voor effect zal dit hebben op mijn werk/ relatie/ mijn contacten?

Heel logisch. Op deze en andere vragen zul je de antwoorden vinden.  

Gun jezelf aandacht, rust, luchtigheid en richting

Met een paar kleine stapjes, zul je een grote stap maken.

En als je terugkijkt ben je blij dat je de eerste stap hebt gezet:

De eerste stap naar een leven dat bij jou past

'Falen bestaat niet, er is alleen feedback'


ERVARINGEN VAN COACHEES:

 • Enorm bedankt voor je gegeven hulp en luisterend oor, ik kan nu weer door
 • Wat fijn, dat jij er voor mij en mijn gezin bent! Ik merk duidelijk verschil in het gedrag van mijn dochter sinds ik op mijn gedrag let
 • Fijn om gehoord te worden en feedback te krijgen
 • Wat een eye-openers voor mij, zo leerzaam!
 • Karin heeft de meeste knelpunten die in mijn hoofd speelden te weten ontrafelen en per punt goed behandeld
 • Nu ik terugkijk zie ik dat ik, eigenlijk ongemerkt, grote stappen heb gezet. Dank je wel!
 • Karin liet mij veel praten, wat ik als fijn ervaren heb. Door hier en daar de juiste opmerkingen te plaatsen, werd ik zelf aan het nadenken gezet, waardoor de antwoorden uit mij zelf naar voren kwamen
 • Het traject heeft mij meer rust, overzicht en vertrouwen opgeleverd

Praktijkruimte coaching:

Ik werk op locatie: ik kom bij je thuis, op het werk of maak gebruik van diverse praktijkruimtes in jouw omgeving. Binnen, maar ook zeker buiten zijn er fantastische plekken voor coaching. Altijd in overleg en rekening houdend met jouw wensen.

Telefoonnummer:

06-15460779


E-mail: info@focus2be.nl


KvK: 63219700

AGB: 98104124

Privacyverklaring

Kindbehartiger sinds 2015