Persoonlijke aandacht voor jou

FOCUS 2 BE... IN CONTACT


Wil je meteen een afspraak voor jezelf of voor jouw kind maken; stuur een e-mail: info@focus2be.nl of bel me (06-15460779) dan kunnen we snel starten!


Afspraken zijn mogelijk op: 

  ~ Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:00 uur en op enkele doordeweekse avonden van 18:30 tot 21:30 uur

  ~ Incidenteel op zaterdag van 9:30 tot 16.00 uur


Tarieven


KINDERCOACHING EN GEZINSCOACHING   

Kindercoaching: € 76,- per sessie (maximaal 1 uur)

Gezinscoaching: € 86,- per uur  

JOUW PERSOONLIJKE COACH EN SPARRINGPARTNER

'Eindelijk weer blij' 

Je ontdekt wat jou nou werkelijk blij maakt. We werken samen aan je toekomst, je krijgt een luisterend oor en je komt erachter wat jou drijft en hoe jij veranderingen kunt waarmaken.

Personal coaching: € 86,- per uur 
KINDBEHARTIGER EN ONDERSTEUNING IN SCHEIDINGSSITUATIES


Het voeren van losse kindgesprekken tijdens mediation zijn € 85,- per kind/per keer.


Het traject van Kindbehartiger is anders dan de individuele coaching van een kind of volwassene: het gaat hierbij om de stem van het kind die op een zorgvuldige en objectieve wijze verwoord zal worden richting de ouders en belanghebbenden. 

Ondersteuning kan naast mediation ingezet worden voor ouders en/of kinderen en kan helpend zijn in de scheidingssituatie en het proces van vertellen, afspraken maken en uitvoeren. 


Kindbehartiger sessies met het kind zijn € 95,- per sessie. 

Ouder (- en kind)begeleiding is € 95,- per uur.

Neem voor meer informatie over het traject van Kindbehartiger of ondersteuning tijdens/na de scheidingssituatie contact met mij op. BEGELEIDE OMGANG

Wanneer er begeleide omgang nodig is tussen ouder en kind(eren) stemmen we de wensen af en op basis daarvan wordt een trajectprijs of tarief per omgangsmoment bepaald.


Stuur me vandaag nog een e-mail: info@focus2be.nl of bel me (06-15460779) en ik neem binnen 2 dagen contact met je op.

Tot snel!
REVIEWS

 • Bedankt voor al jouw hulp dit jaar. Jij hebt mijn jaar overzichtelijk gemaakt (meisje 17 jaar)
 • Ik vind het zo fijn dat jij er bent voor x. Je hebt als ik het zo hoor echt een verschil voor haar gemaakt (vader van meisje 10 jaar)
 • Ik ben heel erg blij wat er uit is gekomen als beslissing. Het is al een begin, heel erg bedankt voor je hulp. (vader meisje 8 jaar)
 • Via, via zijn wij terecht gekomen bij Karin. Best een stap vonden wij om een coach om hulp te vragen. Vanaf het eerste moment dat wij Karin ontmoetten voelde het goed. Karin is open, vriendelijk, eerlijk en laat het aan de cliënt over waar de gesprekken gevoerd kunnen worden. Dit heeft er bij ons voor gezorgd dat wij snel op ons gemak waren. 
  Omdat Karin zo’n open houding heeft, zorgt het ervoor dat je jezelf ook openstelt. Niks is gek of raar. Ze weet de juiste vragen te stellen. Karin is na een coachingssessie altijd geïnteresseerd in je, hoe het met je gaat. Ze is menselijk en dat voelt goed als je jezelf zo kwetsbaar opstelt. Het was hard werken maar heeft ons uiteindelijk veel gebracht als gezin. (ouders en kinderen individuele coaching en relatiecoaching)
 • Hierbij wil ik je ontzettend bedanken voor alle hulp en steun die je zowel aan x als aan mij hebt gegeven. Ik ben je hier enorm dankbaar voor. (moeder en dochter, coaching, vertrouwenspersoon => contactherstel)
 • Thanks for all your support and loving care over the last 1,5 year (contactherstel moeder en kinderen)
 • He Karin, het gesprek vond ik echt heel prettig en wil nog graag een sessie doen (jonge vrouw 19 jaar)
 • Thanks heaps for your attention and advise. I will take all on board and work on those points/issues. x has had much benefit from your discussions with him, though i have not pressed him on the subject, He is happy to have had the opportunity to talk to you. Thanks again Karin (vader van jongen 10 jaar)
 • Ik wil je danken voor je steun. Het geeft mij heel goed gedaan.  Ik heb je tips gebruikt en ze heeft mij enorm geholpen. Het was best wel een spannend en heftig gesprek, maar het is mij gelukt mijn zorgpunten duidelijk over te brengen. Ik was kalm, niet emotioneel. Ik voel mij nu eindelijk gehoord en serieus genomen. Nogmaals hartelijk bedankt voor al je hebt gedaan om naast mij te staan. Ik waardeer je hulp enorm! (moeder)
 • Eigenlijk moet ik je gewoon elke dag zien ;-) (vrouw, persoonlijke coaching)
 • Je bent mijn levende dagboek (meisje 11 jaar)
 • Thanks a lot Karin. You were always there for my kids doing your best whenever they needed you (Kindbehartiging 1,5 jaar)
 • Dank voor je steun aan x. Wij allen ervaren het als zeer waardevol (Kindbehartiging, vader van meisje)